Contacte

Benvinguts a la web d’un fotògraf apassionat!

Descobreix l’art i la màgia de les imatges que capturen moments únics i emocions autèntiques. Explora el món a través de la meva lent!

Contacta’m en qualsevol moment per obtenir ajuda!

Estàs buscant capturar moments inoblidables que perdurin per sempre? Necessiteu ressaltar la imatge de la vostra empresa o mostrar l’essència del vostre negoci a través de fotografies d’alta qualitat? Aleshores has arribat al lloc indicat.

Veure política de privacitat

Preguntes Freqüents

Benvingut a la nostra secció de Preguntes Freqüents! Sabem com n’és d’important obtenir respostes clares i precises sobre els serveis fotogràfics que oferim a David Aparicio Fotografia.

M’especialitzo en fotografia de casaments, esdeveniments socials, sessions corporatives i retrats per a particulars.

El meu paquet de fotografia de casaments inclou cobertura completa de lesdeveniment, sessions de fotos prèvies i posteriors al casament, àlbums personalitzats i totes les imatges en format digital dalta resolució.

Sí, proporciono serveis de fotografia corporativa, incloent-hi imatges de productes, retrats d’empleats, fotografia d’esdeveniments corporatius i fotografia per a llocs web i xarxes socials.

El temps de lliurament varia segons el tipus de servei i la quantitat de fotografies, però en general, les imatges finals estaran llestes per al lliurament en un termini de 2 a 4 setmanes.

Absolutament! Puc dissenyar àlbums fotogràfics personalitzats i d’alta qualitat per a les fotos de casament o altres esdeveniments.

Utilitzo equips fotogràfics d’última generació i de marques reconegudes per garantir la màxima qualitat a les meves fotografies.

Sí, totes les fotos finals es lliuraran en format digital d’alta resolució, perfectes per compartir a les xarxes socials o imprimir segons les teves necessitats.

És clar! M’encanta aprofitar la bellesa dels paisatges de Girona i els voltants per crear fotografies úniques a exteriors.

És recomanable reservar amb suficient antelació per assegurar la disponibilitat a la data desitjada. Els esdeveniments solen reservar-se amb mesos d’anticipació.

Per descomptat! Realitzo sessions fotogràfiques personalitzades per celebrar qualsevol ocasió especial que vulguis recordar amb belles imatges.