Sobre mi

Quan una empresa decideix donar-se a conèixer, el seu objectiu és comunicar una bona imatge de si mateixa. Per tant, la comunicació que transmet ha d’estar a l’altura de la línia empresarial, començant per la imatge del mateix producte fins a la publicitat. S’ha demostrat que la primera impressió és el que compte.

La fotografia, amb el seu impacte directe i incisiu, juga un paper fonamental en la representació visual dels diversos missatges comunicatius. Una presentació precisa, acompanyada de fotogra- fies professionals, tindrà una major influència i, per tant, una major probabilitat de cridar l’atenció del client.

Millorar la imatge d’una empresa en totes les seves facetes és vital, sobretot si la intenció és destacar-se dels altres competidors.

David Aparicio Fotografia, amb més de 10 anys d ́experiència. Fotògraf oficial del Parlament de Catalunya i de la MHP del Parlament Laura Borràs, des de 2016, fotògraf oficial del Mobile World Congress, fotògraf al Patronat de Turisme de la Costa Brava, al Periódico de Catalunya i Diari de Girona.

David Aparicio

Fotògraf